Keressük az ország legjobb edzőjét!

Érzel magadban hozzá erőt vagy éppen az edződet gondolod bajnoknak?

Az Absolute Live versenyt hirdet, hogy megtalálja 3 kategóriában az adott hónap edzőtermek és fitnessesemények királyát vagy királynőjét! Az ország egész területéről, bármelyik edzőteremből várjuk a jelentkezőket.
A Jelentkező a honlapunkon (https://absolutelive.hu/jelentkezem/) tud regisztrálni egy pár szavas bemutatkozás és képfeltöltés után. Ha ez megtörtént, nincs más dolga, mint megkérni az ismerőseit és a tanítványait, hogy a honlapon likeolják az ő képét.

A kategóriák, amiben lehet jelentkezni:

Személyi edző:

Ő az az edző, aki a személyre szabottan készít edzésprogramokat, levezeti a privát edzéseket és támogatást nyújt az emberek céljainak az elérésében.

Csoportos edzés:

Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel mindenkire, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.

Prezenter:

Ő az az edző, aki nagyközönség előtt tart órákat, fitnesz eseményeken lép fel, és akinek a videóira akár otthon is edzhet bárki a saját nappalijában.

A versenyben mindenki részt vehet, aki 18. életévét betöltött természetes személy, aki rendelkezik magyarországi tartózkodási vagy lakóhellyel. Valamint az a jogi személy, aki törvényesen bejegyzett magyarországi székhellyel rendezik és jelenleg is hivatalos edzői tevékenységet végez.
Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük.

Kapcsolódó bejegyzés

Tudod, miért jó az L-Carnitine a szervezetednek?

  Tudod, miért jó az L-Carnitine a szervezetednek? Azon felül, hogy az L-Carnitine az egyik legnépszerűbb zsírégető, sok hasznos tulajdonsága is van, ami jótékony hatással van szervezetünkre. Kezdjük az elején, hogy pontosan mi is az az L-Carnitine. Összegyűjtöttük,...

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X