Power Plate edzésen is Absolute Live italokkal hidratálhatunk

Sze 25, 2019

Power Plate edzések előtt/alatt/után lényeges a folyadékfogyasztás és a dehidratáció elkerülése. Szervezetünk és a sejtjeink több mint 60 %-át alkotja víz, így elengedhetetlen, hogy kiemelten figyeljünk a hidratáltságra.
Nem szabad megfeledkeznünk a testünk vízháztartása számára szükséges és minőségi folyadékpótlásról. Sok helyen olvasni, hogy egy felnőtt napi folyadékbevitele minimum 2-3 l víz, ami így is van, sőt! Az is lényeges, hogy folyamatosan igyál, ne csak hébe-hóba és amikor megszomjazol. 

A Power Plate edzés 

Most fókuszáljunk az edzéseknél történő hidratálásra és ezen belül is a 30 perces, magas intenzitású Power Plate edzésekre.
Ha nem ismernéd ezt a mozgásformát, akkor gyorsan be is mutatjuk neked: A Power Plate gépeken teljes testvibrációs tréningeket végzünk.
Ezek javarészt saját testsúlyos gyakorlatokból állnak, de nagyszerűen kombinálható gumiszalagokkal, gumihurkokkal, kézi súlyzókkal, TRX hevederekkel, fit- és softballokkal és medicin labdákkal egyaránt.
A 30 perces tréninged a személyi edződ felügyelete mellett zajlik. Az edző végig koordinálja és segíti az edzésed a céljaidnak megfelelő leghatékonyabb eredmény elérése érdekében.

A hidratálás fontossága Power Plate edzés alatt is

Az újbudai PULSE Power Plate Mozgásstúdiónkban fontosnak tartjuk a vendégeink hidratáltságát, így többféle lehetőségek közül választhatnak.
Biztosítunk mindenki számára szűrt, tisztított ivóvizet. Emellett Stúdiónkban megnyitása óta elérhetőek az Absolute Live minőségi, energiaszegény sportitalai. Ezeket a sportitalokat mi is rendszeresen fogyasztjuk és nyugodt szívvel ajánljuk a klienseinknek.

Szeretnénk neked most bemutatni a 4 legnépszerűbbet, amelyek leginkább támogatják a te Power Plate tréninged eredményességét is:

Legyen az edzésed alapja az L-Karnitin

Egyik nagyon kedvelt, az Absolute Live L-Karnitin Sportital Bodza és Citrom ízzel. Ez nem csak a szuper ízkombó miatt népszerű nálunk, hanem leginkább a 3000 mg L-Karnitin tartalma miatt is. Ez a mennyiségű L-Karnitin már nagyon hatékonyan csökkenti a testzsír mennyiségét, fokozza a zsírbontást, és hozzájárul az egészséges szívműködéshez.
Tartalmaz még C-Vitamint is, amely azon felül, hogy erősíti az immunrendszered, az izmaid és a sejtjeid regenerációjában is nagy szerepe van. Edzés előtt, alatt illetve után is nagyszerű választás lehet.

A győztes “zsírgyilkos”

Másodikként bemutatnánk a nálunk abszolút Absolute Live szupersztárt, az italt, amiből nem tudunk annyit rendelni, hogy a vendégeink ne fogyasszák el az összeset mielőtt megjön a következő szállítmány.
Íme
Absolute Live Fat Burner Sportital Ananász ízben. Szerintünk ez az egyik legjobb választás, a Power Plate edzésed mellé, méghozzá azért, mert Garcinia cambogia kivonata serkenti az anyagcseréd, hozzájárul az éhségérzeted csökkentéséhez, és mérsékli a zsírok felhalmozódását a szervezetedben.
Támogatja a tested természetes zsírbontó folyamatait is, hogy minél több kalóriát égess el a 30 perc alatt és után. Legjobb döntésed az edzésed hatékonyságának maximalizálása érdekében, ha előtte, közben vagy akár utána is elkortyolgatsz egyet.

Nem csak a bőrödnek

Ha a képzeletbeli dobogó első helyén a Fat Burn áll, akkor a a 2-3. hely egyikére biztosan felfér az Absolute Live Kollagén Sportital. A kollagén erősíti a csontjaidat és az ízületeidet, rugalmassá teszi az inaidat és a porcaidat, táplálja a hajad, bőröd, de még a szemed felépítésében is részt vesz. A Power Plate teljes testvibrációjának pozitív hatása, hogy rendszeres használata növeli a csontsűrűséget. Ha ezt még megtámogatod egy megemelt kollagén bevitellel az biztosan extrán pozitív hatással lesz a csontjaid és a fogaid erejére egyaránt. Fogyaszd az edzésed előtt vagy után, a finom egzotikus gyümölcs íze tényleg már csak pont az i-n.

Állóképesség a maximumon

.Ami az edzésed és a testformálásod hatékonyságához szinte nélkülözhetetlen lehet, az nem más, mint az Absolute Live BCAA + L-Glutamin Sportital. Fontos ugyanis pótolni a szervezetünkben az elágazó láncú aminosavakat, mert a szervezetünk nem termeli magától őket.
A BCAA segíti az izomnövekedésed, javítja az állóképességed, meggátolja az izombontó folyamatokat, energizál.
A glutamin nagymértékben segíti a sejtek regenerálódó hatását, a diétád alatt csökkenthető az izomveszteség a rendszeres fogyasztása mellett. Fogyaszthatod akár edzés alatt és után is, rajtad áll.

Bízunk benne, hogy sikerült megmutatnunk, hogy mennyire fontos a hidratálás edzés közben és milyen sok pozitív hatása van, ha nem csak szimplán vizet iszol, hanem egy szuper összetevőkből álló funkcionális sportitalt. A következő Power Plate edzésedhez vegyél ki egyet a hűtőnkből te is, és élvezd a nagyszerű hatását és a szuper ízét egyaránt. Várunk szeretettel! 🙂