Az Absolute Live szeretné megtalálni A 2019. ÉV EDZŐJÉT  Ha részt vettél 2019-ben “A hónap edzője” versenyen, és valamelyik fordulót megnyerted, akkor jelentkezz, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj!

 

Sportital gyártóként számunkra kiemelten fontos, hogy megszólítsuk azokat, akik heti vagy napi rendszerességgel látogatják az edzőtermeket. A mozgás öröme az, amit mindenkinek szeretnénk átadni és a különböző igényekre szabott üdítőinkkel minden sportszerető embert segíteni abban, hogy a legjobb formáját hozza!

 

A 2019-es évben elhatároztuk, hogy minden hónapban kiválasztjuk a hónap edzőjét, méghozzá a TI szavazataitok alapján. A verseny nyertes edzők közül pedig most kiválaszthatjátok a 2019. ÉV EDZŐJÉT személyi és csoportos edző kategóriában.Segítsetek megtalálni azt, aki számotokra a leghitelesebb!

Mit nyerhetsz?

 

  • Az Év edzője természetesen bekerül az ABSOLUTE LIVE KVALIFIKÁLT EDZŐI közé, akik egy 3 nap 2 éjszakás wellness hétvégét fognak nyerni, hogy jól megérdemelt pihenésüket tölthessék a tavalyi év kemény munkája után.