Az Absolute Live szeretné megtalálni 2019 minden hónapjában a HÓNAP EDZŐJÉT! – jelentkezz, gyűjtsd a szavazatokat és nyerj!

 

Sportital gyártóként számunkra kiemelten fontos, hogy megszólítsuk azokat, akik heti vagy napi rendszerességgel látogatják az edzőtermeket. A mozgás öröme az, amit mindenkinek szeretnénk átadni és a különböző igényekre szabott üdítőinkkel minden sportszerető embert segíteni abban, hogy a legjobb formáját hozza!

 

A 2019-es évben elhatároztuk, hogy minden hónapban kiválasztjuk a hónap edzőjét, méghozzá a TI szavazataitok alapján. Segítsetek megtalálni azt, aki számotokra a leghitelesebb!

 

Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük!

Mit nyerhetsz?

  • Minden hónapban 3 kategórianyertes: 50.000 Ft / fő értékű Absolute Live ajándékutalvány és Absolute Live ajándékcsomag
  • Minden hónap edzője bekerül az ABSOLUTE LIVE KVALIFIKÁLT EDZŐI közé, akik az értékes ajándékcsomagok mellett, kedvenc Absolute Live termékeiket saját kuponkóddal értékesíthetik, SŐT automatikusan indulnak az ÉV EDZŐJE címért is!