Szavazok!
Köszönjük a szavazást!
Edzés Típus: Csoportos edző
Név: Nagy Daniel
Szavazatok: 263

Megtekintések: 2599
Bemutatkozás: Nagy Dániel vagyok, testnevelő tanárként végeztem 2008-ban a Testnevelési Egyetemen. Azóta is folyamatosan képzem magam, sokféle edzést próbáltam ki. Mindig is vonzott a saját testsúllyal végzett feladatok világa, és pár évvel ezelőtt elkezdtem én is így edzeni. A fejlődés azóta is töretlen. Az Animal Flow®️ mozgásrendszert Mike Fitch alkotta meg. Tartalmaz többek közt a jógában, break táncban használt elemeket, állatok mozgását utánzó és tornaelemeket is. Első ránézésre nem tűnik annyira nehéznek, valójában pedig nagyon is az! Az erő, a testtudat, a kontroll, az ízületek ereje és mobilitása, az inak ereje elhanyagolhatatlan.

Legyél Te a hónap edzője!

 

Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük!

Ha edző vagy:
JELENTKEZZ a hónap edzője jelöltek közé, töltsd ki az űrlapot, hogy aztán a vendégeid szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.
Ha az edződet szeretnéd jelölni:
Szólj az edződnek, hogy minél előbb akkreditáljon, hogy aztán lehessen rá szavazni.

 

Milyen kategóriában indulsz?

 

Személyi edző:
Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, támogatást nyújt céljaid elérésében.

Csoportos edző:
Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel rád is, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.