Szavazok!
Köszönjük a szavazást!
Edzés Típus: Személyi edző
Név: Lengyel Ádám
Szavazatok: 598

Megtekintések: 4118
Bemutatkozás: Egy pár szó magamról: 10 éve foglalkozom személyi edzések tartásával, táplálkozási és táplálékkiegészítő tanácsadással, valamint táplálkozást és edzéselméletet oktatok. Sovány és beteges gyermek voltam, kamasz koromban ismerkedtem meg a testépítéssel és egészséges életmóddal, melybe hamar beleszerettem. A hobbyból szenvedély, a szenvedélyből pedig hivatás vált. Eleinte csupán a sportos, izmos fizikum volt a célom, melyhez az egészéges életmód csak szükséges eszköz volt. Majd idővel, az évek alatt hiúságom szépen lassan csökkent, és megváltozott a felállás: Az egészség megőrzése és terjesztése vált célommá, melyhez a sport lett szükséges eszköz.

Legyél Te a hónap edzője!

 

Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük!

Ha edző vagy:
JELENTKEZZ a hónap edzője jelöltek közé, töltsd ki az űrlapot, hogy aztán a vendégeid szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.
Ha az edződet szeretnéd jelölni:
Szólj az edződnek, hogy minél előbb akkreditáljon, hogy aztán lehessen rá szavazni.

 

Milyen kategóriában indulsz?

 

Személyi edző:
Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, támogatást nyújt céljaid elérésében.

Csoportos edző:
Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel rád is, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.