Szavazok!
Köszönjük a szavazást!
Edzés Típus: Csoportos edző
Név: Józsefné Harmati
Szavazatok: 650

Megtekintések: 4761
Bemutatkozás: Skumáthné Harmati Nikolett vagyok. Taekbo edzőként tevékenykedem immár 3 éve. Két féle csoportos órát tartok. Imádom a szakmámat és vallom, hogy nem csak tökéletes testtel lehet boldog az ember. Meg kell élni az élet minden pillanatát. Vidáman, jókedvvel, pozitívan... és mozogni bármit, bármikor, amikor és amennyi jól esik.

Legyél Te a hónap edzője!

 

Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük!

Ha edző vagy:
JELENTKEZZ a hónap edzője jelöltek közé, töltsd ki az űrlapot, hogy aztán a vendégeid szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.
Ha az edződet szeretnéd jelölni:
Szólj az edződnek, hogy minél előbb akkreditáljon, hogy aztán lehessen rá szavazni.

 

Milyen kategóriában indulsz?

 

Személyi edző:
Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, támogatást nyújt céljaid elérésében.

Csoportos edző:
Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel rád is, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.