Szavazok!
Köszönjük a szavazást!
Edzés Típus: Személyi edző
Név: Csipkes Daniel
Szavazatok: 81

Megtekintések: 1823
Bemutatkozás: Sziasztok! Magamról röviden: A testépítés és a sport már gyerekkorom óta az életem része. Jó pár sportot kipróbáltam, mire megtaláltam azt, amiben igazán eredményes és önmagam lehetek. Én ebben a sportban találtam meg mindent, elég hamar magával ragadt a súlyok és a vas szeretete. A céltudatosan tervezett, edzések és étrend miatt, nem csak egy sport, hanem egy életforma is. Aminek minden percét imádom! Úgy gondolom ez az a sport amiből sosem elég. Az újabb és újabb célok, elérése, amiket mindennap kitűzök magam elé, motivációt adnak. Tanulmányaim a Fitness Akadémia keretein belül szereztem, Testépítőedző és Sportoktató lettem. Ahol kiváló szaktudást kaptam, magasan végzett tanáraimtól, amit tovább adhatok és ezzel segíthetek az emberek céljainak elérésében. Természetesen a jövőben szeretném folytatni a tovább képzéseim, ezen a pályán. Szeretném, ha minnél több embert vonzhatnék be a sport és az egészséges életmód világába. Bízom abban hogy egyre többen választják ezt az utat. Tűzz ki magad elé egy célt! Legyen szó, alakformálásról, súlycsökkentésről vagy bármi másról. Nem számít, mi a célod, EGYÜTT képesek vagyunk elérni. Hisz ez az én feladatom, végig kísérni az utadon és a végén büszkén elérni!

Legyél Te a hónap edzője!

 

Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük!

Ha edző vagy:
JELENTKEZZ a hónap edzője jelöltek közé, töltsd ki az űrlapot, hogy aztán a vendégeid szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.
Ha az edződet szeretnéd jelölni:
Szólj az edződnek, hogy minél előbb akkreditáljon, hogy aztán lehessen rá szavazni.

 

Milyen kategóriában indulsz?

 

Személyi edző:
Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, támogatást nyújt céljaid elérésében.

Csoportos edző:
Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel rád is, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.