A szavazás kezdete: 8 nap 15 óra
Edzés Típus: Személyi edző
Név: Toth Timea
Szavazatok: 6

Megtekintések: 702
Bemutatkozás: A Nemzetközi Testépítő és Fitness Szövetség (IFBB) aktív bodyfitness versenyzője, valamint szakképzett személyi edző vagyok. Komolyan veszem a személyi edzés fogalmát, hiszen nem vagyunk egyformák! Nálam mindenki korának, nemének s egészségi állapotának megfelelő edzésekre számíthat a maximális célorientáltság szem előtt tartása mellett! Valósítsuk meg az álmod (edzünk / táplálkozzunk tudatosan / fogyjunk / izmosodjunk / javítsuk az állóképességet - a testtartást / készüljünk fel a versenyekre) együtt!

Legyél Te a hónap edzője!

 

Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük!

Ha edző vagy:
JELENTKEZZ a hónap edzője jelöltek közé, töltsd ki az űrlapot, hogy aztán a vendégeid szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.
Ha az edződet szeretnéd jelölni:
Szólj az edződnek, hogy minél előbb akkreditáljon, hogy aztán lehessen rá szavazni.

 

Milyen kategóriában indulsz?

 

Személyi edző:
Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, támogatást nyújt céljaid elérésében.

Csoportos edző:
Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel rád is, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.