A szavazás kezdete: 9 nap 13 óra
Edzés Típus: Személyi edző
Név: Elblinger Ilka
Szavazatok: 75

Megtekintések: 1650
Bemutatkozás: Sziasztok! Elblinger Ilka vagyok, személyi edző a pécsi Cutler Gym & Fitness Centerben, valamint a Szakács Team aktív versenyzője. Habár gyermekkorom óta sportoltam, mégis túlsúlyban szenvedtem. 15 évesen döntöttem úgy, hogy teljes életmódváltásba kezdek, és ekkor váltottam a csapatsportról a konditermi edzésekre. 18 évesen már teljesen szerelembe estem a testépítéssel, ekkor kezdtem el versenyezni és személyi edzőnek tanulni. Jelenleg a Pécsi Tudomány Egyetem hallgatójaként bővítem tudásomat , hogy a lehető legszakszerűbb segítséget tudjam nyújtani a vendégeimnek a céljaik elérésében.

Legyél Te Az Év edzője 2019-ben!

Ha részt vettél a 2019-ben rendezett “A hónap edzője” versenyen, és valamelyik hónapban nyertél bármelyik kategóriában. akkor
JELENTKEZZ “AZ ÉVE EDZŐJE” jelöltek közé, töltsd ki az űrlapot, hogy aztán a vendégeid szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.

 

Milyen kategóriában indulsz?

 

Személyi edző:
Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, támogatást nyújt céljaid elérésében.

Csoportos edző:
Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel rád is, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.