A szavazás kezdete: 8 nap 15 óra
Edzés Típus: Személyi edző
Név: Elblinger Ilka
Szavazatok: 75

Megtekintések: 1522
Bemutatkozás: Sziasztok! Elblinger Ilka vagyok, személyi edző a pécsi Cutler Gym & Fitness Centerben, valamint a Szakács Team aktív versenyzője. Habár gyermekkorom óta sportoltam, mégis túlsúlyban szenvedtem. 15 évesen döntöttem úgy, hogy teljes életmódváltásba kezdek, és ekkor váltottam a csapatsportról a konditermi edzésekre. 18 évesen már teljesen szerelembe estem a testépítéssel, ekkor kezdtem el versenyezni és személyi edzőnek tanulni. Jelenleg a Pécsi Tudomány Egyetem hallgatójaként bővítem tudásomat , hogy a lehető legszakszerűbb segítséget tudjam nyújtani a vendégeimnek a céljaik elérésében.

Legyél Te a hónap edzője!

 

Jelentkezni minden hónap 1-jétől lehet 14-ig lehet és utána indul a szavazás! 15-től hónap végéig gyűjtsd a szavazatokat! Osszátok meg a képeteket a Facebook-on és gyűjtsétek a likeokat! A legtöbb szavazatot elérő edzőt, következő hónap 5-ig értesítjük!

Ha edző vagy:
JELENTKEZZ a hónap edzője jelöltek közé, töltsd ki az űrlapot, hogy aztán a vendégeid szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.
Ha az edződet szeretnéd jelölni:
Szólj az edződnek, hogy minél előbb akkreditáljon, hogy aztán lehessen rá szavazni.

 

Milyen kategóriában indulsz?

 

Személyi edző:
Ő az az edző, aki a személyre szabottan, csak neked készít edzésprogramot, levezeti az edzésed, támogatást nyújt céljaid elérésében.

Csoportos edző:
Ő az az edző, aki változatos és izgalmas edzéseket tart egy kisebb csoport számára, de odafigyel rád is, segít, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot és közösséget formál.