Rólunk

Mindannyiunk számára eljött az idő, hogy megtanuljuk a minőséget előtérbe helyezni a mennyiséggel szemben az élet minden területén. A sok, a több helyett, inkább a kevesebb, de minőségit válasszuk, akár eszünk, akár iszunk, akár olvasunk, akár szeretkezünk.

Mindig. Mindenkor. Mindenhol.

 

Kedves Hölgyem/Uram

Az R-Water Kft-ről röviden:

A magyar családi vállalkozás 1993 óta foglalkozik palackozott üdítő italok és ásványvízek gyártásával, forgalmazással. Egy generációváltás lezárásaként 2008-tól a vállalkozás jogutódjaként az R-Water Korlátolt Felelősségű Társaságként végzi a piac valós igényeire szabott termékportfólióinak gyártását.

Az alapvető cél a minőségi, innovatív fenntartható termékgyártás, ami az egészségtudatos, igényes  emberek akár speciális igényeit is kielégíti.

A legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő termékkínálat, nagyon magas minőségű, modern gépsoron úgynevezett ULTRACLEAN rendszerben készül.

Fontos küldetésünk a környezettudatosság! Új, modern rendszerben a csomagolóanyagok mennyiségét  25%-kal míg az előállításhoz felhasznált energia mennyiségét 30%-kal csökkentettük, és a folyamat nem áll meg. Cél, hogy 2020-ra az energiafelhasználás 30-40%-a megújuló forrásból származzon! 

A mindenkori minőséget saját mikrobiológiai és minőség-ellenőrzésre jól felszerelt laborunk folyamatosan ellenőrzés alatt tartja.

Értékesítési csatornáink felölelik a teljes vertikumot a webáruháztól a nagykereskedelmi partnereinken át a multinacionális láncokig (TESCO, AUCHAN, DM, stb.)

Export értékesítés az alábbi országok irányában folyamatos: Románia, Szlovénia, Szlovákia, Ausztria

Továbbá jelentős a Privat Label gyártás, ami nyitott az új ötletek és igények fogadására!

Reméljük bemutatkozásunk elnyerte tetszését és Önt is partnereink / fogyasztóink között tudhatjuk!

Nagy Ervin és Nagy-Parádi Tímea
CEO

Munkatársak

Nagy Ervin

Nagy Ervin

CEO

Nagy Parádi Tímea

Nagy Parádi Tímea

CEO

Németh Pál

Németh Pál

Brand manager

Hajmáni Rácz Éva

Hajmáni Rácz Éva

Kereskedelem és logisztikai vezető

Szabó Judit

Szabó Judit

Irodavezető

Valachné-Csapó Beáta

Valachné-Csapó Beáta

HR és pénzügyi munkatárs

Wágner Antal

Wágner Antal

Operatív vezető