Szállítási információ

 
  • Megrendeléseket kizárólag magyarországi postacímekre van módunkban teljesíteni. Külföldi címre történő megrendelés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!
  • A Megrendelőlap elküldésével és annak az R-Water Kft. által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5.)Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre az R-Water Kft. H-6221 Akasztó Kossuth Lajos u. 21-23.;(adószám: 14315668-2-03;cégjegyzékszám: 03-09-116140 mint Szállító, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi alpontok szerinti feltétele:
    • A Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által megadott címre kiszállított terméket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni.
    • A Vevő az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat, ez esetben azonban köteles az eredeti csomagolásban , vagy originális állapotban azt a Szállítónak visszaszolgáltatni és viselni az ezzel kapcsolatos felmerülő költségeket. A használatlan állapotban való visszaszolgáltatás kötelezettsége nem terjed ki arra az esetre, ha a Vevő hibás teljesítés miatt áll el a szerződéstől.
    • Az esetleges jogviták elbírálására a Felek a Kiskőrösi Városi Bíróság illetékességét kötik ki.
    • Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.)számú Korm. Rendelet szabályai az irányadóak.

Reklamációk kezelése
Termékeink csomagoláskor többszörös ellenőrzésen esnek át és fénykép is készül róluk, így utólagos reklamációkat nem fogadunk el, ami a termék minőségét és mennyiségét illeti. Amennyiben viszont az áru szállítás közben sérült meg azt tessék jelezni a Magyar Posta Zrt munkatársának és jegyzőkönyvet készíttetni róla átvételkor és nem utólag. Ez esetben haladéktalanul jelezzék telefonon cégünk felé is a hiányosságot és a továbbiakban majd mi járunk el az ügyben. Ez esetben egyedi megegyezés alapján járunk el a Vevővel szemben.
Adatkezelési tájékoztató
Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük el vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek. (17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről.).

Adatvédelmi nyilvántartási szám: 40235